Полицията все още изяснява обстоятелствата около катастрофата вчера около 08:00 часа,

...
Полицията все още изяснява обстоятелствата около катастрофата вчера около 08:00 часа,
Коментари Харесай

Все още изясняват смъртоносното обръщане на джип край Старо Оряхово, петима са ранени за ден във Варненско

Полицията към момента обяснява събитията към злополуката вчера около 08:00 часа, на пътя от с. Старо Оряхово за гр. Долни чифлик. Както " Петел " заяви, при незя почина на място 50-годишен мъж, ръководещ «Ланд Роувър», който се преобръна в крайпътна равнища.

Пак през вчерашния ден, към 11:45 часа, в с. Габърница, лидерът на «Тойота» К.Б. (72 г.) от Варна, при маневра за завой наляво, навлиза в лентата за насрещно придвижване и блъска «Рено», който се движи там. Вследствие на случая лидерът на втория автомобил (54 г.) получава разтърсване на мозъка и е настанен за лекуване в УМБАЛ «Св. Марина», без заплаха за живота. Настанена за лекуване в МБАЛ «Св. Анна» е и 69-годишната спътница на К.Б., която е получила фрактура на два шийни прешлена. Дете, което е пътувало в първия автомобил е прегледано и освободено с травма на крайник, без заплаха за живота. По случая е формирано досъдебно приозводство.

По -късно, към 12:15 часа, в гр. Варна, на тротоара на бул. «Сливница», непостоянен велосипедист застига и блъска пешеходец, който се движи по тротоара. Вследствие на случая 63-годишният мъж получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Отново през вчерашния ден, около 15:30 часа, на пътя от с. Старо Оряхово за с. Шкорпиловци, водач на. «Пежо» Н.Й. (45 г.) от с. Шкорпиловци не обезпечава безвредното пътешестване на своите пасажери и позволява 38-годишна жена да падне от колата в придвижване. Вследствие на случая тя получава разтърсване на мозъка, прегледана е и настанена за лекуване в УМБАЛ «Св. Марина», без заплаха за живота.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР